Bob en Karlien hebben als traiteur en kok-aan-huis sinds oktober 2007 naam en faam verdiend in Ninove en omstreken. Hun trouwe (en nieuwe) cliënteel blijven ze dan ook koesteren en verzorgen, want de traiteurdienst blijft beschikbaar op bestelling.

Ons aanbod biedt een ruime keuzemogelijkheid tussen koude en warme vis-, vlees- en groentebereidingen, gebruiksklaar als voor- of hoofdgerecht. Voeg daar nog een paar desserts aan toe en het plaatje is volledig en … heerlijk lekker.

Bij de traiteurdienst staan zoals de voorbije 9 jaar altijd betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Diezelfde onkreukbare combinatie wordt in Bob Lunch Bar doorgetrokken en gezellig speels afgewerkt in een uitnodigende omgeving.

Eindejaar

Bekijk hier onze traiteurlijst voor eindejaar.

Teneinde de voorbereidingen vlot te laten verlopen tijdens de eindejaarsperiode zullen er geen webshopbestellingen kunnen geplaatst worden tussen 20 december 2022 en 3 januari 2023.
Tijdens deze periode zijn er wel diverse dagschotels, koude en warme gerechten, soep, charcuterie, desserts en gebak nog steeds te verkrijgen in onze winkel. We zullen geopend zijn van dinsdag tot donderdag tussen 9u en 16u, op vrijdag en zaterdag tussen 9u en 15u. Op dinsdag 3 januari 2023 zullen we gesloten blijven.
Voor verdere inlichtingen kunt u ons steeds bereiken op het nummer 054251546.

Afhaling op zaterdag 24/12: bestellen kan t.e.m. 18/12

Afhaling op zaterdag 31/12 en zondag 01/01: bestellen kan t.e.m. 23/12