Teneinde de voorbereidingen vlot te laten verlopen tijdens de eindejaarsperiode zullen er geen webshopbestellingen kunnen geplaatst worden tussen 19 december 2023 en 4 januari 2024.
Tijdens deze periode zijn er wel diverse dagschotels, koude en warme gerechten, soep, charcuterie, desserts en gebak nog steeds te verkrijgen in onze winkel. We zullen geopend zijn van dinsdag tot vrijdag tussen 8u30 en 17u, op zaterdag tussen 8u30 en 16u en op zondag tussen 9u en 15u. Voor verdere inlichtingen kunt u ons steeds bereiken op het nummer 054251546.

 

Bruisend gezellig is de passende omschrijving voor de overheersende sfeer in de stijlvol ingerichte Lunch Bar. Of je alleen bent, met z’n tweetjes of met velen, altijd zorgt de flexibiliteit van het interieur voor een eigen samenzijn.

Ook de inspirerende kaart draagt bij tot het algemene “thuis”-gevoel. Steunend op zijn opleiding aan de hotelschool in Koksijde, het weekendwerk in Hof Ter Eycke, en de boeiende beroepservaring in de gastronomische restaurants De Bijgaarden (2 jaar), De Lijsterbes (1 jaar) en Het Verschil (2 jaar chef-kok) offreert hij u een doordacht divers en gezond keuzeaanbod.

Bij jou in de buurt wat ontstressen tijdens een lekkere lunch, daarrond draait dus alles in onze Lunch Bar. Even ontsnappen aan de maatschappelijke drukte en van authentieke gerechten genieten in een gezellig, “chillend” kader. 

Bekijk hier onze lunchkaart en drankenkaart.